heavy metal music
Emo^^
Niestety tak już jest ze "starymi" kapelami, jak nagrają "słabą" płytę jak na nich to od razu porażka... Jakby jakaś kapela mało znana nagrała taką płytę to byliby wychwalani pod niebiosa, a płyty rozeszłyby się jak świeże bułeczki;]. No ale taki już jest ten świat.
Co do Slayer. Przesłuchałem płytę 4x i jakoś powoli mi się przyswaja. Od pierwszego przesłuchania do tej chwili relację z tą płytą trochę się poprawiły. Jednak wolę już tę płytę niż Diabolus in Musica co moim zdaniem jest beznadziejne.
Pozer
Ja przede wszystkim zachwycam się płytą Paradise Lost. Genialna, obfitująca w zimne uczucia muzyka, z ciężkimi riffami, obłąkańczymi solówkami. Zdecydowanie lepsza od In Requiem (chociaż ona też mi się podobała)
Slayer mnie rozpierdolił osobiście. Stary thrash... Pierwszy kawałek gdy usłyszałem wgniótł mnie w fotel. Nic, tylko machać łbem. Solówki mi się podobają bardzo choć wkurwia czasami to wah- wah. Nie w ich stylu...
Heaven and Hell- Stare dziadki a kopią bardziej niż wszystkie metalcore'y razem wzięte! Doom i Heavy metal, które nigdy się nie znudzą!
I osobiście czekam na Nightwisha, który będzie w 2010. I Ironów.
God of Metal
A ja słucham 5 płyt Exodus
Exodus - Fabulous Disaster , Exodus - Force Of Habit , Exodus - Pleasures Of The Flesh , Exodus - Impact Is Imminent , Exodus - Another Lesson In Violence
God of Metal
ok cała dyskografia Exodus zaliczona
God of Metal
Legion Of The Damned zamieścił na You Tube trailer do nadchodzącego podwójnego DVD "Slaughtering..." które ukaże się 23-go kwietnia. Poniżej przedsmak tego wydarzenia.
http://www.youtube.com/watch?v=eE6V52WY … r_embedded
God of Metal
a podobno ... Metallica kończy działalność